9 d’oct. 2007

la llegenda canvia!!!

La llegenda de sant jordi canvia... una rosa sense espines, un sant jordi que canvia l'espasa per una ratafia, un drac que menja piruletes de cor i una princesa peluda i blanca com el cotó!!
però no és la única història distorcionada sinó que la nit de conte va portar a can presas submarinistes galàctics, nans barbuts, monjos tropicals, sushis que perseguint porquets, meuques rinxolades, lladres i pirates, caputxetes sense llop, power rangers ben dotats... i altres criatures!!!
moltes gràcies a tots per celebrar amb nosaltres el primer aniversari de can presas!!!

3 comentaris:

Edu ha dit...

Que maques!!!!!!! Gràcies a vosaltres per reunir-nos a tots i poder fer gresca i xerinola! quin fart de riure!!!

Fins després! Muaaaa

Almu ha dit...

El conte ha canviat, i és que la llegenda de Sant Jordi, ara va al revés...

Els gnomos vam entrar tímids a Can Presas, xocant amb el barret per tots costats i guaitant la fauna i flora que ens esperava: un Power Ranger que ens va obrir el pas amb una immensa criatura a l'entrecuixa, un tímid submarinista que no sabia de què anava disfressat, una fulana com Déu mana, uns nois que només tenien de monjos la disfressa, un chef que no va cuinar, uns porquets roses i altres criatures vàries.
La nit va ser moguda i entretinguda... però el final de festa no me l'explico. Recordo retalls de nit que no aconsegueixo enganxar amb res que pugui tenir lògica en aquest món... els cants de Peeeengeeeen piruleeetes dels aaaarbresss... laaaa barrera, la barreraaa... i altres tonades que feien de tot menys entonar. Tot això, amb una rotllana que ens unia i que ens feia dibuixar una conversa i una trobada d'allò més interessants!
Així que amb lo bo i millor de la nit en el meu record, espero celebrar-ne tantes com poguem i que el somriure sigui el convidat estrella de les nostres trobades!

Almu ha dit...

Sandriki!
Sok en George Barrier?

Kin goix que feieu deu meu, kin drac mes farotge, kina roseta mes vermalleta i kin princep blau mes encantador, jeijeieji
kines kraks dios mio!

(prdon x no aver vingut a la festeta... sap molt de greu de verdad te lo digo...joooo...)

la jarmudens ma comentat ke teniuen un blok i patapam! aki a deixar la imprenta!
ke vagi mu be per CAN VASCO! i recordo ke tens un punt negatiu per no haver vingut a CorçÀ!!!

PtonasGran Maka!
Salú! pó la Sandríta (dicho en andalú)

Jordi Barrera ;)